Takarítás

A MasterClean Kft. azzal a céllal jött létre, hogy segítse a használatban lévő ingatlanjaik tisztán tartását, állagmegóvását. Legyen szó A és B kategóriás irodaházakról, bevásárlóközpontokról, országos üzlethálózatról, logisztikai parkokról, gyárakról vagy parkolóházról.
Szolgáltatásaink kiterjednek az építkezés közbeni takarítástól az átadás előtti nagytakarításon át a mindennapi takarításig, előnyben részesítve az innovatív zöldtechnológiákat, a környezetbarát takarítóeszközöket és tisztítószereket. Munkatársaink a rendszeres továbbképzéseken és tréningeken sajátítják el jól bevált nemzetközi környezettudatos megoldásokat, lehetőségeket.

Fő szolgáltatások

1.) Épület takarítás

Az épületek használata a napi szennyeződések felhalmozódását eredményezi, annak érdekében, hogy az ingatlan állapotát megóvjuk és az épületbe látogatók számára kellemes környezetetet teremtsünk, épület takarítási szolgálatásunkat az Ön által kért időben, a nap bármely időszakában elvégezzük. Alkalmankénti takarítás mellett, folyamatos ún. ügyeleti takarítási szolgáltatásunk is biztosított a MasterClean partnerei számára, melyet ajánlatos igénybe venni, ha az ingatlan folyamatos, intenzív használatban - pl.: bevásárlóközpont, étterem, irodaház - van. Az ilyen területeken, fontos, hogy a környezet a látogatók számára mindig rendezett, tiszta állapotot tükrözzön.

2.) 0-24 takarító szolgálat

Takarítási szolgáltatásunk történhet a nap bármely időszakában. Amennyiben tevékenysége úgy kívánja, csapatunk éjszaka, pontosan a meghatározott időben végzi el feladatát, illetve folyamatos úgynevezett ügyeleti takarítási szolgáltatást is tudunk biztosítani.

3.) Speciális nagytakarítás

Speciális technológiát, technikát igénylő területek nagytakarítását is vállaljuk, mint például napelemek tisztítását, gyárak beüzemelés előtti nagytakarítását, csőhálózatok speciális takarítását.

4.) Fertőtlenítő takarítások

Nagy létszámú irodákban, magas ügyfélforgalmú intézményekben, üzlethelyiségekben, éttermekben ajánlott fertőtlenítő takarítást heti egyszer, a jelenlegi járványhelyzet idején gyakrabban, akár naponta végezni. Az adott helyzetben vállalatunk is szeretett volna hozzájárulni a veszély elhárításához és vírusmentessé tenni az általunk tisztán tartott épületeket. A MasterClean dolgozói a felületek vírus és baktériumölő szerrel történő fertőtlenítése közben speciális védőfelszerelést viselnek.

5.) Alpin takarítás

A kültéri homlokzatok, üvegfelületek egyfolytában ki vannak téve a környezeti és egyéb szennyeződéseknek. Az épület állagmegóvása, üvegfelület fényáteresztő képességének és látási viszonyok megőrzésének érdekében, ajánlott ezen felületek rendszeres tisztítása. Cégünk alpin technikát is alkalmazó szolgáltatásának köszönhetően a külső és belső nehezen hozzáférhető - például magas belmagasságból adódó - felületek szennyeződései is tisztíthatóak. Felelősségteljes tapasztalt alpinista kollégáink a biztonsági előírásoknak megfelelő felszereléssel és védőeszközökkel látják el munkájukat.

6.) Higiéniai anyagbeszerzés

Annak érdekében, hogy a MasterClean partnereit teljeskörűen ki tudjuk szolgálni, a takarítási szolgáltatások mellett vállaljuk higiéniai termékek - kéztörlő papír, toalettpapír, folyékony szappan, kézfertőtlenítő - beszállítását is. A termékek fogyásának figyelésével optimalizálni tudjuk a felmerülő költségeket.

7.) Tisztatér takarítás

A tisztaterek, tisztaszobák olyan helységek, ahol alacsony részecskekoncentrációjú környezetet fenntartása szükséges, melyet légkeringető berendezések használatával érnek el. Cégünk szigorú steril takarítási előírásoknak, nemzetközi minőségi és higiéniás szabványoknak megfelelve nyújt tisztatér takarítást annak érdekében, hogy a levegőben szálló porszemek, mikrobák, aeroszol részecskék és egyéb gázok ne okozzanak problémát a tisztatérben zajló gyártási eljárásoknál, vizsgálati módszereknél. Munkatársaink a tisztatér minősítésű épületrészekben speciális ruházatban, egyedi takarítási eljárásokat alkalmazva
végzik a takarítást az erre kifejlesztett egyedi eszközökkel és szerekkel. Szolgáltatásunkat ajánljuk gyógyszeripar, biotechnológia, mikrotechnológia, nanotechnológia, optikai ipar, élelmiszeripar számára, valamint orvostechnikai eszközök gyártásával foglalkozó vállalatoknak, kórházaknak egyaránt.

12 ÉRV

Kedvező árakon és kiváló minőségben dolgozunk.
Számunkra Ügyfeleink bizalma és biztonsága a legfontosabb, amelyre érvényes
Országos lefedettséggel rendelkezünk.
Ingyenes helyszíni felméréssel és tanácsadással működünk az ország bármely helyszínén.
Az elvárásokat és igényeket részletesen és pontosan mérjük fel.
A szolgáltatási specifikációkat és munkaszervezési terveket gondosan elkészítjük.
Kiemelt hangsúlyt fektetünk a személyes és rendszeres kapcsolattartásra, visszajelzésekre, amelyekre azonnal reagálunk.
Tevékenységünk során a legújabb környezetbarát technológiát alkalmazzuk.
A minőséget folyamatosan ellenőrizzük és lépést tartunk a piac fejlődésével.
Munkatársaink motiválása és folyamatos képzése biztosítja a munka hatékonyságát.
Komplex szolgáltatásunk költséghatékonyságot eredményez.
Egyéni, speciális elvárásokat is teljesítünk, nincs számunkra lehetetlen.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram