Őrzés-védelem

Cégcsoportunk az ország teljes területén nyújt magas színvonalú vagyonvédelmi szolgáltatást személyre szabottan a kisvállalkozásoktól kezdve egészen a nagy ipari vállalatokig. Fő célunk minden olyan cselekmény megakadályozása, amely ügyfeleinknek erkölcsi vagy anyagi kárt okozhat. Annak érdekében, hogy a legoptimálisabb védettségi szintet érjük el minden megbízás esetén egyedi biztonsági kockázatfelmérés elvégzése javasolt.

Fő szolgáltatások

1.) Élőerős őrzés

A komplex vagyonvédelem alapja a mechanikai védelem, mely az élőerős őrzés-védelemmel még hatékonyabbá tehető. Élőerős őrzési szolgáltatásunk mindig egyedileg kerül felépítésre, az adott terület sajátosságait, valamint az ügyfelek igényeit figyelembe véve. Az élőerős védelem során szakképzett formaruhás biztonsági őr, vagyonőr látja el az őrszolgálati feladatokat. Személyzetünk az objektumok mellett, a kihelyezett eszközöket, anyagokat, árukat is őrzi.

2.) Recepciós szolgáltatás

A vagyonvédelmi feladatok és biztonsági rendszerek kezelése mellett portai ügyeletet is biztosítunk. A Master-csoport őrei fogadják, útba igazítják az adott intézetbe érkező vendégeket, ügyfeleket. Az őrök beléptetési és kiléptetési munkát is végeznek. Beléptetésnél ellenőrzik a belépési és munkavégzési jogosultságokat személyek, és gépjárművek esetén egyaránt. Kiléptetés során pedig ellenőrzik az objektumot elhagyó személyek csomagjait, gépjárműit, továbbá szállítmányokat.

3.) Rendezvénybiztosítás

A rendezvénybiztosítás fő célja, hogy az adott rendezvény, esemény zavartalan körülmények között történjen. Dolgozóink szakmailag felkészült, megfelelően képzett biztonsági emberek, akik gondoskodnak a parkolási rend kialakításától, a belépőjegyek ellenőrzéséről, a csomagok és ruházat átvizsgálásáról, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök kiszűréséről, valamint a fellépő vendégek kíséretéről. A résztvevők testi épségének és vagyonának felügyeletén kívül a szervezők által elhelyezett eszközök, vagyontárgyak őrzésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Igény esetén a rendezvény ideje alatt folyamatos járőrszolgálatot is tudunk biztosítani, az esetlegesen kialakuló konfliktusok megelőzése, továbbá a biztonságot veszélyeztető, zavaró személyek azonnali eltávolítása érdekében. Cégünk minden megrendelés esetén figyelembe veszi az ügyfelek igényeit, javaslatait annak érdekében, hogy a legoptimálisabban határozzuk meg a biztosítói stáb részletes feladatát. Őreink egyenruhája minden esetben a rendezvény jellegéhez alkalmazkodik.

4.) Speciális őrzési szolgáltatások

Cégünk vállalja üzletemberek, vezető beosztású személyek, magánszemélyek, kíséretét, védelmét, utazásának biztosítását is. A személyvédelem egy sajátos terület, ahol csak megfelelő fizikai erőnléttel rendelkező szakembereket alkalmazunk, akik kellő tapasztalattal rendelkeznek a küzdősportok terén is. Dolgozóink elegáns, kulturált öltözéket viselnek munkavégzés során a presztízs fenntartása érdekében, így hivatalos megbeszélésekre, eseményekre is elkísérik a védelem alatt álló egyént. A MasterClean csapata rövid és hosszú távon is védelmet nyújt.

5.) Biztonságtechnikai rendszerek telepítése

Vagyonvédelmi szolgáltatásunkat biztonságtechnikai eszközök, rendszerek kiépítésével tehetjük még hatékonyabbá. A védett területekre való belépések kontrollálására, szabályozására a beléptető rendszer kialakítását ajánljuk, hiszem ez nyújtja a legmegbízhatóbb megoldást. Automata sorompóink ideális megoldás nyújtanak olyan területek felügyeletére, ahol nagyobb gépjárműforgalom tapasztalható. CCTV videó megfigyelő rendszereinkkel cége könnyen ellenőrizhetővé alakítható, melynek köszönhetően
könnyedén nyomon követhetővé válnak az események, reális képet és objektív segítséget kap vállalata irányításához. A biztonságtechnikai rendszerek telepítése mellett foglalkozunk azok tervezési, karbantartási és szervizelési feladataival is.

12 ÉRV

Kedvező árakon és kiváló minőségben dolgozunk.
Számunkra Ügyfeleink bizalma és biztonsága a legfontosabb, amelyre érvényes
Országos lefedettséggel rendelkezünk.
Ingyenes helyszíni felméréssel és tanácsadással működünk az ország bármely helyszínén.
Az elvárásokat és igényeket részletesen és pontosan mérjük fel.
A szolgáltatási specifikációkat és munkaszervezési terveket gondosan elkészítjük.
Kiemelt hangsúlyt fektetünk a személyes és rendszeres kapcsolattartásra, visszajelzésekre, amelyekre azonnal reagálunk.
Tevékenységünk során a legújabb környezetbarát technológiát alkalmazzuk.
A minőséget folyamatosan ellenőrizzük és lépést tartunk a piac fejlődésével.
Munkatársaink motiválása és folyamatos képzése biztosítja a munka hatékonyságát.
Komplex szolgáltatásunk költséghatékonyságot eredményez.
Egyéni, speciális elvárásokat is teljesítünk, nincs számunkra lehetetlen.