Innováció és zöld megoldások

A MasterClean Kft. folyamatos figyelemmel kíséri a takarítási ipar fejlődését és az úttörő megoldásokat, különös tekintettel a környezetkímélő technológiákat. Tavaly áprilisban volt lehetőségünk közelebbről megismerkedni a takarítási szektorban világszerte elterjedt i-mop XL elnevezésű eszközzel. Magyarországon az I Team Magyarország forgalmazza az i-mop XL-t, ezt az innovatív fejlesztésű takarítóberendezést, melyet egy Budapesten található parkolóházban ki is próbáltuk még tavaly. Az i-mop azonnal rabul ejtette a MasterClean takarításért felelős divíziójában dolgozókat elegáns, modern kialakításával és hihetetlen funkcionalitásával. Mondhatni, hogy az i-mop egy súroló-vízszívó automata és egy lapos mop rendszer ötvözete. A tesztelés során rendkívül gyorsnak és hatékonynak találtuk az eszközt, így idén izgatottan vártuk, hogy a napi takarítási munkálatok során immár a Master Csoport saját gépparkjának tagjaként is bevethessük.

Gyorsaság, precízió, design és környezettudatosság

Az általunk alkalmazott ráülős és gyalogkíséretű súroló automaták mellett, az i-moppal kiegészülve a nehezen elérhető felületek is könnyen megközelíthetőek és hatékonyan, gyorsan tisztán tarthatóak. Az eszközt teljesen vegyszermentesen, kizárólag tiszta víz igénybevételével használjuk. Az i-mop a gazdaságos vízhasználatnak köszönhetően rendkívül környezetkímélő módon alkalmazható, mely vállalatunk működési folyamatainak kialakításakor mindig is az egyik kulcsfontosságú szempont volt.

Az i-mop megjelenése rögtön jelzi, hogy ez nem egy "átlagos" tisztítóberendezés. Lágy ívű tartályaival és egyszerű kezelőfelületével az i-mop olyan futurisztikusnak és forradalminak tűnik, mint amilyennek a neve is sugallja és inkább hasonlítanak egy csúcskategóriás közlekedési eszközre, mint egy takarítógépre, használata mégsem igényel mérnöki tudást. Exkluzív megjelenésének köszönhetően takarítás közben kellemesen beleolvad az általunk takarítandó irodaházakban található nagy recepciók, irodai folyosók, egyéb irodaházi egységek környezetébe is.

Az esztétikus megjelenés mellett az i-mopot a könnyű kezelhetőség, mozgékonyság és praktikusság is jellemzi, hiszen vezeték nélküli kivitel, egy könnyen cserélhető akkumulátorral működik és akár 1200-1500 négyzetméter /óra munkavégzésre is képes egy feltöltéssel. Ez rendkívül hasznos vállalatunk számára, mivel naponta több ezer négyzetméternyi felületet tartunk tisztán partnereink irodaházaiban.

Ha összehasonlítjuk az i-mopot a ráülős és gyalogkíséretű súrológépekkel, a hatékonyság, a rugalmasság és a tisztítási teljesítmény tekintetében azt tapasztaltuk, hogy az i-mop a legjobb keménypadlótisztító gép címének igazi várományosa. Nemcsak azt vettük észre, hogy ez a gép megakadályozta, hogy piszkos vizet kelljen cipelnünk, hanem azt is, hogy át kelljen alakítanunk a tisztítandó irodaházak berendezéseit, mivel az i-mop simán tisztított a bútorok, a nehezen mozgatható nagyobb méretű beltéri dísznövények között, tárgyak alatt és a fal mentén egyaránt.

Társadalmi felelősségvállalás

Az i-mop számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, de mindemellett a MasterClean vállalat számára ugyancsak fontos vízióval egészül ki az I-Team cégcsoport, hiszen a társadalmi felelősségvállalás jegyében a Made Blue program keretein belül támogatják a fejlődő országok ivóvízellátásukban. Ennek a programnak köszönhetően a Master Csoport is az i-mopok használata során, amikor 1 liter vizet megspórol, akkor 1 liter ivóvízhez segíti hozzá azokat az országokat, ahol a friss víz sajnos nem elérhető mindenki számára.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram