Pályázat

Kedvezményezett neve: MasterClean Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Munkavállalói képzések megvalósítása a MasterClean Kft-nél.

Szerződött támogatás összege: 12.041.804 Forint

Támogatás mértéke: 100%

Projekt befejezési dátuma: 2021.11.25.

Projekt azonosító száma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00186

Projekt leírás:

A projekt keretében 5 képzés kerül megvalósításra. A képzések célja, elvárt eredménye, hogy csökkenthetjük a fluktuációt; vonzóbbak lehetünk a munkaerőpiacon, ha munkavállalóinknak piacképes tudást biztosítunk; a munkaszervezés és szervezeti folyamatok hatékonyabbá válnak; a szervezet hosszú távon képes lesz szolgáltatásit a piaci igényeknek megfelelően magas szakmai színvonal értékesíteni; fokozott együttműködési, gyors döntési és önálló munkavégzési képességek alakulnak ki. A következő képzések valósulnak meg a projekt keretében: 1. Folyamatok fejlesztése a mindennapokban, 2. Asszertív kommunikációs tréning, 3. Stresszkezelési technikák tréning, 4. Konfliktuskezelés mesterfokon, 5. IKT.

Kedvezményezett neve: MasterClean Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: MasterClean Kft ELITE program 2021. június

Szerződött támogatás összege: 6.500.000 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt befejezési dátuma: 2022.12.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-BÉT-1-2021-49

Projekt leírás:

A projekt céljaként azt határoztuk meg, hogy gyorsan növekvő magyarországi kisvállalkozásként a vállalatunk vezető beosztású munkavállalóinak irányítási és cégvezetési ismereteit bővítsük. Sikeres vállalkozások által bemutatott nemzetközi példák segítségével kívántunk elsajátítani olyan stratégiaalkotási, innovációs és vállalatirányítási ismereteket, melyek biztos alapot jelenthetnek a cégcsoport további bővüléséhez beleértve a nemzetközi piacokon történő megjelenés lehetőségét is. Célként tűztük ki a vállalat nemzetközi kapcsolatrendszerének projekten keresztüli bővítését is. Kifejezetten szerettünk volna megismerni olyan gyakorlati módszereket, amelyeket a cégcsoport implementálni tud akár az általános napi működése során akár a tőkebefektetések végrehajtása esetén.

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram