Mit várhat el egy takarító cégtől, takarító szolgálattól?

Számos oka van annak, hogy egyes vállalatok miért döntenek egy takarító cég felbérlése mellett. Akár túl elfoglaltak ahhoz, hogy a takarítási ütemterv követelményeit kezeljék, akár le akarják venni a terhet a saját személyzetükről, vagy csak biztosak akarnak lenni abban, hogy minden takarítási feladatot megfelelően végeznek el.

Akár első alkalommal keres takarító szolgálatot, akár egy másik takarító céggel kíván együttműködni a jövőben, az, hogy mit keressen és mire figyeljen oda nem egyszerű feladat.

Ezzel a bejegyzéssel szeretnénk a vállalatvezetőknek, cégeknek egy kis segítséget nyújtani abban, hogy mit várhatnak el egy-egy takarító cégtől és mi az, amit a MasterClean Kft., mint takarító szolgálat nyújthat.

Mit érdemes figyelembe venni, amikor takarító szolgálatot keres?

A takarító cég szolgáltatási palettája

Nem minden takarító szolgálat végez ugyanolyan típusú munkát, vagy fed le minden olyan alapszolgáltatást, amelyre egy-egy vállalatnak - legyen szó bevásárlóközpont takarításról, “A” kategóriás irodaház takarításról, gyár takarításról vagy akár tisztatér takarításról szó - szüksége van. Nagyszerű kiindulópont, ha tudja, hogy az Ön helyiségeinek mire van szüksége, és milyen irányelvek vannak meghatározva az Ön üzleti típusára vonatkozóan.

Egyes irodáknak egyszerű portalanításra, szemétgyűjtésre és íróasztalok rendbetételére van szükségük, más ingatlanok rendszeres mélytisztítást, szőnyegtisztítást kérnek, míg egy egészségügyi intézmény takarítása extra fertőtlenítést igényel. Bármilyen módon is tervezi egy takarító csapat alkalmazását, mindenképpen győződjön meg róla, hogy a felbérelt takarító cég rendelkezik a munkához szükséges legújabb felszerelésekkel és eszközökkel.

Elvárások és követelmények

A legtöbb vállalat azért bérel takarító személyzetet, mert folyamatosan egy bizonyos tisztasági színvonalat vár el, vagy mert szükségük van az ingatlan tisztaságának felfrissítésére. Ha már a kezdetektől fogva tudja, hogy milyen tisztítási folyamatokra van szüksége és milyen elvárásokat támaszt, az segít precedenst teremteni a leendő takarító szolgáltatója számára. Ezenkívül a szabványos elvárások tisztázása minden érintett félnek segít.

Felszerelések és eszközök

Egy jó takarító cég a legújabb takarító eszközökkel, valamint a legjobb gépekkel, például szőnyegtisztító porszívókkal rendelkezik. Egy takarító cégnek azzal is tisztában kell lennie, hogy az általa használt tisztítószerekben mik találhatóak, ez különösen fontos az olyan munkahelyeken, ahol a dolgozók hajlamosak az allergiára.

Időbeosztás

Ha a takarító személyzet nem jelenik meg vagy késik az felboríthatja az egész vállalkozása munkaterületének rutinját. Ideális esetben a takarító cégnek rugalmasnak kell lennie, hogy olyan rendszeres időpontot találjon, amely megfelel a vállalatánál található takarítandó területek, helyiségek tisztán tartására.

Mit nyújt a MasterClean Kft. takarító szolgálat Önnek?

Vállalatunk arra törekszik, hogy kivételes takarítási szolgáltatásokat nyújtson jelenlegi és jövőbeli partnereink számára. Mire számíthat, ha a MasterClean Kft-t választja takarító cégének?

Személyre szabott takarítási tervek:

A MasterClean Kft-nél megértjük, hogy minden vállalkozásnak egyedi takarítási igénye van. Ezért is dolgozunk együtt ügyfeleinkkel azon, hogy olyan személyre szabott takarítási tervet állítsunk össze, amely megfelel egyedi igényeiknek.

Tapasztalt és képzett takarító személyzet:

Tapasztalt és magasan képzett takarítókból álló csapatunk a legmodernebb takarítási technikákkal és innovatív, környezetbarát berendezésekkel van felszerelve, annak érdekében, hogy vállalkozása a legmagasabb színvonalon legyen kitakarítva.

Rugalmas időbeosztás:

Rugalmas időbeosztási lehetőségeket kínálunk, hogy takarítási szolgáltatásaink ne zavarják az Ön üzleti tevékenységét. Akár napi, heti vagy havi takarítási szolgáltatásokra van szüksége, mi az Ön ütemezése szerint tudunk dolgozni.

Figyelem a részletekre:

Tisztában vagyunk a tiszta és higiénikus munkahely fontosságával, ezért a takarítási folyamat során minden részletre odafigyelünk. A padlótól az ablakokig minden felületet alaposan megtisztítunk és fertőtlenítünk.

Minőségbiztosítás:

A MasterClean Kft-nél komolyan vesszük a minőségbiztosítást. Rendszeresen egyeztetünk ügyfeleinkkel, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy elégedettek-e szolgáltatásainkkal, és szükség esetén kiigazításokat végzünk.

Környezetbarát megoldások:

Hiszünk a környezetvédelemben, és környezetbarát tisztítószereket és technikákat használunk, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat.

A MasterClean-nél hiszünk abban, hogy a nagyszerű szolgáltatáshoz nagyszerű emberek kellenek, és hogy a professzionális takarítás a tapasztalatból fakad. Kiválóan képzett szakértői csapattal és elkötelezett ügyfélmenedzserekkel, professzionalizmussal, következetességgel és a kitűnő felszereléssel tudjuk kielégíteni a speciális takarítási igényeket is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram