Folyamatos fertőtlenítés, covid mentes övezet - Első a biztonság az ajándékok beszerzésének utolsó hajrájában is!

2020.12.15.
Van aki mindig az utolsó pillanatra hagyja, és van, aki már hetekkel az ünnepek előtt becsomagolt minden ajándékot. Bevallom én hiába készülök előre, valami mégis mindig kimarad amiért az utolsó pillanatban kell szaladgálni.
Pedig idén aztán tényleg hamar elkezdtem az ajándékvásárlást. Mindent be akartam szerezni még jóval az ilyenkor megszokott tömegek előtt.
De hát mit tehet az ember lánya, ha kimaradt valami? Úgy bizony. Bemegy a plázába, mint eddig bármikor. Hogyan lesz biztonságos és covid mentes a bevásárlás?
Mit tehetünk a kézfertőtlenítésen kívül?

Első a biztonság!

Igazán jókor érkezett a hír, így a karácsonyi bevásárlás közepette, hogy több budapesti bevásárlóközpont is kitűnőre vizsgázott a Covid-megfelelőségi vizsgálatokon!
Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki ezt idén picit ódzkodott a plázákban nyüzsgő tömegtől. Pedig a bevásárlóközpontok és azok teljes takarító személyzete a lépten nyomon elhelyezett kézfertőtlenítőknél sokkal többet tesznek biztonságunkért nap mint nap!

Az Aréna Mall és a Köki terminál önként vetette alá magát a biztonságos kereskedelmi létesítmények ellenőrzésével foglalkozó nemzetközi szervezet, a svéd Safe Asset Group Covid-megfelelőségi vizsgálatának, melyen kitűnően szerepeltek.

Milyen a Covid mentes pláza?

Az Arena Mall és a Köki terminál szerződött szolgáltatója takarítás terén a a Masterclean Kft. Szakembereink alakították ki a bevásárlóközpontok szigorú Covid protokollját, melynek pontjainak betartásáért is személyzetünk felel, ezzel téve biztonságossá a bevásárlást, még ebben a különleges helyzetben is.
A protokoll értelmében tulajdonképpen minden felület, amihez hozzáérhet az ember vásárlóként a bevásárlóközpontban, az naponta többször le van fertőtlenítve. Megszűntek a pihenőszigetek és korlátozva van ez egyszerre egy liftben tartózkodó személyek száma is. Emellett az ózonizáló berendezések, a rendszeres szellőztetések, és a távolságtartást segítő padlómatricák is mind a biztonságos bevásárlást hivatottak segíteni.
Természetesen nem szabad megfeledkeznünk az általános szabályokról sem. Az orrot és szájat eltakaró maszk viselése továbbra is kötelező a bevásárlóközpont egész területén kötelező. Részesítsük előnyben az érintésmentes fizetés módokat, továbbra is gyakorta mossunk és fertőtlenítsünk kezet és tartsunk távolságot másoktól!


A szigorú vizsgálat során kapott elismerés hiteles bizonyítéka annak, hogy a MasterClean Kft. személyzete és így ezek a bevásárlóközpontok is felkészültek a covid járvány kockázatainak kezelésére!
Ha mi is odafigyelünk a fenti szabályok betartására, akkor az ünnepek alatt is biztonságosan vásárolhatunk.linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram