A BOK Gyakorló Jégcsarnokból egészen az Olimpiáig

2022.04.22.
A Budapesti Olimpiai Központ területén található Gyakorló Jégcsarnokot a Magyar Korcsolyázó Szövetség szakágai – short-track, gyorskorcsolya, műkorcsolya, jégtánc és szinkronkorcsolya – használják edzésekre. A 600 fő befogadására is alkalmas Jégcsarnok helyszínéül szolgált már Junior Gyorskorcsolya Világbajnokságnak és Gyorskorcsolya Világkupának egyaránt. A Jégcsarnok a kezdő jeges sportok szerelmesei számára is elérhető, hiszen gyermek és felnőtt korcsolya tanfolyamokon is részt lehet venni.

Érdekesség!

A Gyakorló Jégcsarnokban ún. short-track szivacs rendszert telepítettek, mely Európában az egyetlen, emiatt jégkorongos edzések kizárólag korong nélkül tarthatóak. 

Itt edzenek vegyes váltó olimpikonjaink is - Jászapáti Petra, Kónya Zsófia, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Krueger John-Henry - akik a 2022-es téli olimpián a 2000 méteres vegyes váltó tagjaként bronzérmet szereztek.

Liu Shaoang kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázónk az április elején rendezett montreali világbajnokságon négy aranyéremmel zárt. Ez volt az első alkalom, hogy magyar versenyző ilyen sikeresen szerepelt a rövidpályás gyorskorcsolyázók világbajnokságán.

(Forrás: mnsk.hu, 24.hu)
A BOK Gyakorló Jégcsarnokban 2021. július óta a Master Csoport szerződött partnere, így úgy érezzük, hogy vállalatunk és dolgozóink is részben hozzájárulnak magyar gyorskorcsolyázók hazai és nemzetközi sikereihez.

Milyen szolgáltatásokat biztosítunk a BOK területén található Gyakorló Jégcsarnokban?

Lassan egy éve végzünk napi takarítást az épületben, mely az alábbiakból áll:
szemeteskukák, szemeteskosarak kiürítése és tárolóba hordása, tiszta szemetes zsákok elhelyezése a szemetesekben
nézőtér, öltözők, korlátok, párkányok, növények általános portalanítása
padlózat, kövezet és szőnyegek porszívózása, felmosása
vizes helyiségek fertőtlenítése
csempék, mosdókagylók, toalett fertőtlenítő tisztítása
kézmosók folyékony szappannal, habbal való feltöltése
papírtörlők és toalett papírok feltöltése
A napi takarítás mellett 06:00-20:00 között ügyeleti takarítást is végzünk. A Nemzeti Sportközpontok és a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség által rendezett sporteseményeken, konferenciákon és céges sportnapokon pedig rendezvénytakarítást is biztosítunk. A Jégcsarnokban folytatott edzésen kívül, a sportközpont tornatermében és konditermében lehetőség van súlyzós és egyéb szárazföldi edzésre is. Az épületben található egy 27 négyzetméteres hatalmas tükör fallal felszerelt balett-terem, továbbá egy konferenciaterem is, melynek takarításáért is a Master csoport felel.
Vállalatunk úgy véli, hogy a sportban kiemelten fontos az utánpótlás-nevelés, a jövő nemzedékek egészséges fejlődésének, nevelésének támogatása. A magyar sportsikerek a nemzeti identitásban is nagy jelentőséggel bírnak, így különösen büszkék vagyunk arra, hogy profi hozzáállásunkkal és szakmai tudásunkkal a háttérből ily módon támogathatjuk a BOK Gyakorló Jégcsarnokba látogatókat a kezdőktől a profi versenyzőkig.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram